T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / BEŞİKTAŞ - Hamiyet Gerçek İlkokulu

TAŞIMACIYI TESPİT KOMİSYONU İLANI

 

 

HAMİYET GERÇEK İLKOKULU TAŞIMACIYI TESPİT KOMİSYONU İLANI

 2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılı boyunca (Memnuniyet ilkesi doğrultusunda) Hamiyet Gerçek İlkokulu öğrenci velilerinden  isteyenlerin öğrencilerini adreslerinden alınarak Taşımacıyı Tespit Komisyonu ve Taşımacı tarafından ortaklaşa belirlenen güzergahlardan okula getirilmesi ve ders bitiminde  tekrar adreslerine götürülmesi suretiyle taşımacılığının Okul Servis Araçları Yönetmeliği kapsamında yapılmasıdır.  

HAMİYET GERÇEK İLKOKULU

TAŞIMACIYI TESPİT KOMİSYONU

İLAN   1.      İşin Niteliği ve Yeri:  2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılı boyunca (Memnuniyet ilkesi doğrultusunda) Hamiyet Gerçek İlkokulu öğrenci velilerinden  isteyenlerin öğrencilerini adreslerinden alınarak Taşımacıyı Tespit Komisyonu ve Taşımacı tarafından ortaklaşa belirlenen güzergahlardan okula getirilmesi ve ders bitiminde  tekrar adreslerine götürülmesi suretiyle taşımacılığının Okul Servis Araçları Yönetmeliği kapsamında yapılmasıdır.   (Taşıma Yapılacak Güzergahlar; İstanbul/Beşiktaş, Kağıthane, Şişli, Okmeydanı, Sarıyer bölgelerini kapsamaktadır)  

2.      Servisle taşınacak öğrenci sayısı tahminen 60 (altmış) ve ihtiyaç duyulacak araç sayısı 4 olarak tahmin edilmektedir.Okul açıldığında ihtiyaç duyulması halinde aynı usulle ilave temin edilecektir. 

3.      Şartname ve eklerinin nereden ve hangi şartlarda alınacağı: Şartname ve ekleri, İstanbul İli Beşiktaş İlçesi- Levazım Mah. Çiçek Sokak No:1  Beşiktaş/İstanbul adresinde   bulunan Hamiyet Gerçek İlkokulu Taşımacıyı Tespit Komisyonu tarafından isteyenlere bedelsiz verilir.  

Telefon:0 212 272 64 16

4.  Servis Çalıştırma Taşımacıyı Tespit Komisyonu Toplantısının yapılacağı yer, tarih ve saat: Okulumuz Taşımacıyı Tespit Komisyonu okulumuzda 2023-2024 yılında öğrencilerimizi taşıyacak okul servislerini belirlemek üzere İstanbul İli Beşiktaş İlçesi- Levazım Mah. Çiçek Sokak No:1 Beşiktaş/İstanbul   adresinde bulunan Hamiyet Gerçek İlkokulu Okul Aile Birliği odasında  04/09/2023 Pazartesi günü saat 11:00’ da  yapılacaktır. 

 

 

 

 

5.      İsteklilerden alınacak belgeler:

               a)     Tebligat için adres beyanı, irtibat için telefon numarası, varsa faks numarası ve elektronik posta adresi,

                b)     Gerçek kişi olması halinde servis çalıştırılması işinin yıl içinde alınmış ticaret ve/ veya sanayi odası veya meslek odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,

                c)      Tüzel kişi olması halinde mevzuat gereği tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğu ticaret ve /veya sanayi odasından servis çalıştırılması işine ilanın yapıldığı yıl içerisinde alınmış tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge,

               d)     Taşımayı gerçekleştireceği taşıtların gerçek kişilerde gerçek kişiler adına, tüzel kişilerde de üçte birinin tüzel kişilik adına tescilli olduğuna ilişkin belgeler,

               e)     Taşımayı yapacağı araçların ruhsat fotokopileri ve araç muayene raporu,

               f)       Tehdit ve/veya tahsis uygulanan illerde tahditli/tahsisli araç plaka belgeleri, diğer illerde ise Okul Servis Araçları Yönetmeliğinde belirtilen şartlara uygun ve gerekli izin belgeleri,

               g)     Taşımacının servis ve yolcu taşımacılığını gösterir 493903 Yolcu ve Servisçilik NACE Kodlu belge,

 

         6.      Teklif/talep mektubu: Talep sahibi veya adına noter onaylı vekaletname bulunan vekili tarafından verilebilir.

 

7.      Evrakların Komisyona Teslimi:

 

               a.      01/09/2023 Cuma günü saat 14.00’e kadar servis taşıma işi için istenen evrakları komisyona veya başkanına tutanakla teslim eder.

 

               b.     Taşımacıya tespit komisyonuna verilen dosyalar herhangi bir sebeple geri alınamaz.

 

          İlgilenen özel ve tüzel kişilere ilanen duyurulur.

 

 

8.        Okul Servis Aracı Olarak Çalıştırılacakların Tespiti:

 Komisyon isteklerin belgelerini inceleyerek eksik belge nedeniyle değerlendirmeye alınmayacakları tespit eder. Bu işlemler istekliler önünde bir tutanakla tespit edilir. Tutanaktan sonra okul servisi taşıma işine katılamayacak olanlar salondan çıkartılır.

Komisyon karar verirken isteklilerin araç yaşı, öz mal durumları, okulun bulunduğu il ilçe sınırları içerisinde gerçek kişilerde ikametgahının, tüzel kişilerde ise şubesi ve/veya merkezinin bulunması, aynı okulda daha önce servis taşıma işi yapıp yapmadığı ve servis taşıma işine başladın tarih dikkate alınacaktır.

Şartnamedeki tüm maddeler istekli tarafından okunup kabul edildi şeklinde el yazısı ile yazılarak imzalanacaktır aksi taktirde değerlendirmeye alınmayacaktır.

               Belirtilen yaptığı değerlendirme sonucunda uygun bulduğu istekliye okul servisi taşıma işini yaptırmaya karar verilir.

Hamiyet Gerçek İlkokulu Müdürlüğü

Taşımacıyı Tespit Komisyonu

 

 

 

 

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 18.08.2023 - Güncelleme: 18.08.2023 11:46 - Görüntülenme: 290
  Beğen | 1  kişi beğendi