İSTANBUL / BEŞİKTAŞ - Hamiyet Gerçek İlkokulu

Mrt

Olası Marmara Depremine karşı öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin alınacak tedbirler ve kriz anı yönetimi ile

en az hasarla az hasarla atlatabilmek amacıyla okulumuzda deprem tatbikatı gerçekleştirildi.

Siren sesiyle birlikte Çök Kapan Tutun tekniğini uygulayan öğrencilerimiz ,

ikinci ikaz sireniyle sırayla tahliye edilerek okul binası dışına çıkarılarak , tatbikatımızı başarıyla tamamladık.

Mrt

Öğrencilerimiz bugün Beşiktaş Belediyesi'nin düzenlediği ağız ve diş sağlığı eğitimine katıldı .

Öğrencilerimiz diş temizliğinin önemini anlatan eğitimle bilgilendirilirken aynı zamanda diş muayenelerini de yaptırdılar.

Bir sonraki  kontrolleri için randevuları oluşturuldu.

Mrt

2-C Sınıfı öğrencilerimiz Ressam Robot Etkinliği ile kendi robotlarını icat ettiler

Mrt

Okulumuz 2/C Sınıfı öğrencilerinden Fatih OY , 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü dolayısıyla

İstiklal Marşı'mızı Güzel Okuma Yarışması 'na  katılarak okulumuzu başarıyla temsil etti.

Beşiktaş Kaymakamımız Oğuzhan Bingöl ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sedat Işık tarafından

öğrencimize başarı belgesi verildi.

Okul Öğrenci Meclisimiz, Okul Meclis Başkanı ve Rehber Öğretmenleri eşliğinde

aylık toplantılarını gerçekleştirdiler.