İSTANBUL / BEŞİKTAŞ - Hamiyet Gerçek İlkokulu

Ekm

Emeğin ve sabrın sonucu olan güzel okulumuz 18 Eylül pazartesi günü içi öğrencilerine kavuşmayı bekliyor.

Atölyelerimizle, oyun alanlarımızla, yemekhanemizle geniş ferah sınıflarımızla koridorlarımızın çocuk sesleriyle yankılanması için

canla başla çalıştığımız okulumuz, enbüyük misyonu olan 'mutlu çocuk' yetiştirmede ki ilk adımını atıyor.

Bu zorlu süreçte sabırlarıyla , destekleriyle her zaman yanımızda olan velilerimize çok teşekkür ediyoruz.

Bizi güler yüzüyle karşılayan, yardımlarını esirgemeyen Levazım Mahallesi sakinlerine minnetarız.

Her şey için çok teşekkür ederiz.

Ağu

Büyük Zaferin 101. yılında başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla , minnetle ve rahmetle anıyoruz.

30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.

Haz

Hamiyet Gerçek İlkokulu olarak Piknikteyiz.

Haz

3-B Sınıfı Vergi Bilinci haftası kapsamında hazırlanmış olan sunumu izlediler.

Ana Sınıfı A Şubesinin Sene Sonu Etkinlik Sergisi

1/A , 1/B ve 1/C Sınıflarımızın Geometrik Şekillerle Robot Yapma Etkinliği

Haz

19 Mayıs Gençlik Ve Spor Bayramı Okulumuzda Büyük Coşkuyla Kutlandı.

Haz

2/A ve 2/B Sınıflarımız saatleri öğreniyor.

Haz

2/A ve 2/B Sınıflarımızın gerçekleştirmiş olduğu Yaratıcı Okuma Çalışmaları Kapsamında

Bu ay ki kitap etkinliği '' Soğuktan Korkmayan Tek Kuş''

Haz

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Kutlamalarımız devam ediyor.

Renkli balonlarla yüz boyama etkinliğine katılan öğrencilerimiz,

palyaço eşliğinde dans ederek bayramlarını bir kez daha kutladılar .

Haz

103. Yılını kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Kutlama Programı İlçe Töreni olarak okulumuzda kutlandı.

Beşiktaş İlçe Kaymakamı ,Garnizon Komutanı,  Belediye Başkanı , İlçe Milli Eğitim Müdürü , Şube Müdürleri, Okul Müdürleri,

Öğretmenler ve velilerimizin katıldığı törende öğrencilerimiz; yöresel halk oyunları , ritim , dans gösterileri ile coşkuyla bayramlarını kutladılar.

Haz

Veli Akademileri kapsamında velilerimize Bernar Nahum İlkokulu Öğretmenlerinden Ali ATEŞ tarafından ''Çocuklarda Özgüven Ve Sorumluluk Geliştirme'' Eğitimi verildi.

Haz

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesi tarafından okulumuz öğrencilerine ''Trafik Öğreniyorum'' Eğitimi verildi.

Trafik kuralları ile ilgili hazırlanmış eğlenceli videolar ile öğrencilerimiz güzel vakit geçirdiler.

Haz

Okulumuz 1/C Sınıfı Kütüphanede ilk kitap okuma etkinliği yaptı.